oli proteccio fusta teca teka lasur VISMON

 

cura de la fusta

cuidado de la madera

proteçao da madeira

woods care

 

 

08402 GRANOLLERS CATALUNYA (SPAIN-CEE).
tel: +34 938716918

vismon@vismon.com

 

VISMON internacional porta molts anys dedicats a la preparació de productes oliosos per tot tipus d’indústria (tèxtil, metal·lúrgica, adoberia, etc,) i el nostre equip d’investigació a decidit aprofitar la seva experiència en aquests camps industrials i aplicar-los a la preparació de productes basats en diferents tipus d’olis per a la conservació i embelliment de la fusta.

Procedim doncs, del camp químic, això dona als nostres productes una garantia tècnica i d’investigació elevada. Els nostres productes son desenvolupats i provats en els nostres laboratoris i passen desprès a una fase practica a instal·lacions d’us diari, cosa que els confereix una gran fiabilitat.

idioma/language

         

.

PREUS I ENVASOS

PRODUCTES

FONS per a FUSTES BLANQUES

     Recomenat per colorejar i protegir fustes blanques o cuperitzades

      

  Color Mel                   

  Color Roure

  Color Teka

 

OLI per a TEKA (alta qualitat)

 

  Ideal per mobiliari jardí de fustes nobles (cadires, taules, gandules etc)

 

OLI PROTECTOR

 

  Ideal per "decks", tarimes, etc.

 

CERA INTERIOR

 Per protecció i embelliment de fustes d'interior

TRACTAMENTS A PORO OBERT

Les noves tendències cap a la naturalitat i ecologia, fan que els nostres jardins tinguin cada vegada mes presencia de fusta, tant en la forma de atributs decoratius (jardineres, bordons, gelosies, casetes, separacions, pannells, etc,.) com de mobiliari (taules, sillons, cadires, gandules de piscines, carrets, etc,.)

En un principi la fusta utilitzada per a aquest mobiliari i objectes procedia d’orígens dits nobles (teka, iroco, etc,.) però avui en dia, per preu i consciència ecològica, son utilitzades cada cop mes fustes procedents bàsicament de coníferes, sobretot per lo que hem convingut a dir atributs decoratius, deixant les primeres per a mobiliari.

Tant unes com les altres han de ser tractades amb agents protectors per a conservar el seu aspecte i bellesa naturals, res com els OLIS produeix sobre la fusta un efecte tan conservant i embellidor. Els tractaments a base d’olis no formen pel·lícula deixant que la fusta “respiri” d’una manera natural i conservant el seu aspecte original.

 

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest (c) 2000 by Vismon Int.
rev: set 2017